Марка Dr. Wild & Co. AG Швейцария
Модел EMOFORM®-F pure
Наличност В наличност
22,00лв.
Дан. основа: 22,00лв.

Специална паста за зъби с флуорид и минерали, при хомеопатично лечение.

Не съдържа; етерични масла,(мента,ментол), консерванти, багрила, алергени, парабени, изкуствени подсладители, захари и SLS. Предпазва от кариес.

Естествените минерални соли стимулират производството на слюнка както и физиологичната орална самозащита и помагат за поддържане на добро състояние на зъбите.

Съдържа ксилотол.

По отношение на профилактиката на кариеса ксилитолът потиска растежа на бактериите, намиращи се в устната кухина. като Streptococcus mutans и др.  Ползата от ксилитола е, че при честа употреба с течение на времето се променя качественият състав на микроорганизмите в устата – все по-малко от бактериите, водещи до кариозни процеси, оцеляват на повърхността на зъбите. Видимият резултат е, че намалява зъбният налеп, заради който и се образува неприятният зъбен камък по страните им. Когато количеството на киселините, които се отделят от микроорганизмите в устата намалее, то това се отразява благоприятно на здравето на зъбите и предотвратява ерозията.

Ph 7

RDA: 50 (средно абразивна), не наранява емайла и дентина

Възрастни и деца над 6 години.

Туба: 85 мл.

Състав: Glycerin, Aqua, Silica, Potassium Nitrate, Xylitol, Sodium Chloride, Cocamidoprophyl Betaine, PEG-40-Hydrogenated Castor oil, PEG-8, Sodium Sulfate, Cellulose Gum, Potassium Phosphate,Titanium Dioxide, Rebaudioside A, Sodium Fluoride (1250 ppm F- ), Sodium Sulfate, Potassium Sulfate, RDA ca. 50. Ph7

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: EMOFORM